loading

20. YIL VİDEO YARIŞMASI BAŞLIYOR!

Habbo

Saat 15:29 - 14.07.2020

3105 Görüntülenme

Merhaba Habbolar

Habbo 20. Yaşını kutlarken birbirinden Özel Yarışmalar yapacağını duyurmuştu. Bugün ilk yarışma ile ilgili bir duyuru haberi geldi hep birlikte inceleyelim.


VİDEO YARIŞMASI

20 yaşına basmak bizim için çok büyük bir olay ve bunu sizler olmadan yapamazdık! Bu yüzden Habbo'daki yolculuğunuzun nasıl olduğunu bir Video Montajı ile görmek istiyoruz.

Bir fragman, kısa bir film veya hatta bir müzik videosu yapabilirsiniz! Seçim sizin!

Peki Kurallar?

1- Tek başınıza veya bir takıma katılabilirsiniz (takım başına en fazla 2 kişi)​

2- Yıllar süren yolculuğunuzun nasıl olduğunu gösteren bir dakikalık bir video hazırlayın. Habbo'da nasıl başladığınızın hikayesini, maceralarınızı, en büyük başarılarınızı veya en sevdiğiniz anılarınızı paylaşabilirsiniz.

3-Videonuzu başlığınızda #Habbo20 etiketini kullanarak YouTube'a yükleyin. Videonun herkese açık olduğundan emin olun!

4- Bize "Habbo video" başlıklı bir e-posta gönderin, Habbo adınızı ve videonuzun bağlantısını eklediğinizden emin olun! ([email protected] adresine gönderin)

5- Son başvuru tarihi: 19 Temmuz Pazar, 23:59.


Yarışmanın Ödülleri?

Katılımcılara özel bir Rozet yollanacaktır.
 
10 Finalist bir aylık Habbo Kulüp Üyeliği kazanacaktır.
 
En iyi 5 Video, Gotik Cafe Oda Paketine sahip olacak.
Oda paketini görmek için buraya tıklayınız.
 
En iyi 3 Video, Özel Tasarlanmış Kupaya sahip olacak.

Video Yarışması hakkındaki düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşmayı unutmayınız.

Habbolar.com ƒ Kalbinizin Dostu

 

Nasıl buldunuz?

4.8

Yorum yaz! ?

Bu haber 2 ay veya daha öncesinden yazıldığı için bu habere yorum yapamazsın!
    öne çıkan yorumlar
  • Tontukok

    14. Temmuz 2020`da

    @Portikk Tamam ejderin var tamam zenginsin ok boomer

  • Joker

    14. Temmuz 2020`da

  • Eray3838

    19. Temmuz 2020`da

    Habbo Serüven Yarışma Videomuz Yayında!

  • yorumlar
  • EmineOyunda

    28. Temmuz 2020`da

    @havalı1baris .com'un 4. olan videosunda adam yüzünü sansürleyerek görüntüsünü kullanmış, bu yüzden fotoğrafın sorun olacağını düşünmüyorum. videomuz hakkında yorumun için teşekkürlerr

  • Salonique

    25. Temmuz 2020`da

    @havalı1baris erkek ve kız benim hesabım ;)

  • havalı1baris

    25. Temmuz 2020`da

    @Salonique videonuzu attığınız link ile izledim, oldukça güzel yapmışsınız farklı bir fikir ve diğer videolara nazaran farklı ve özgün bir video. Videodaki arkadaşınızı, topladığınız diğer arkadaşları ve sizi kutluyorum. Yarışmada başarılar dilerim.

  • Salonique

    25. Temmuz 2020`da

    @havalı1baris videonun linki değişmişti

  • winvyu

    22. Temmuz 2020`da

    @havalı1baris pc ile bir uygulama bilmedigimiz icin, telefondan editlemek zorunda kaldik kalite berbat derece de onun disinda tesekkurler |

  • DeadHitTm

    22. Temmuz 2020`da

    @havalı1baris Discord,Chrome,işletim sistemi tasarımı ve gördüğün %50 her şeyi Illustrator'dan çizdim ve reklam teşkil edecek tek şey Discord ve Chrome logosu. Dikkatli bakarsan Discord içinde bir hesap vs. gözükmüyor ve tasarım da %100 aynısı değil. Habbolar .tr'nin resmi fansitesi ve videoyu izleyecek her kim olursa olsun benim kanalımdan izleyeceği için videonun içinde kanalımın adının geçmesi bir sorun teşkil etmez diye düşündüm. Yorumun için teşekkürler.

  • havalı1baris

    22. Temmuz 2020`da

    Bugünkü yorumlama çalışmasında naçizane görüşüm ve fikirlerimle yorumlara düşülen ve birkaç tane de yorumlarda olmayan videoyu yorumlamaya çalıştım, umarım video hazırlayan arkadaşlara olumlu, olumsuz eleştirilerim yardımcı olabilmiştir. Videoları yapmak gerçekten bir cesaret ve yoğun bir emek işidir. Şahsen bana deseniz bu videoları yap, yapamam. Videolarını hazırlayıp emek veren bütün arkadaşlarımıza yarışmada başarılar diliyorum.

  • havalı1baris

    22. Temmuz 2020`da

  • havalı1baris

    22. Temmuz 2020`da

    @ekooro ayrıca yine yorumlarda bulunmayan ama çok güzel bir video hazırlayan arkadaşımın da videosunu yorumlamak istedim. Tabi ciddi bir video olarak hazırlamadığını eğlence amaçlı olduğunu kendisi de dedi bu yüzden eğlence açısından değerlendireceğim. Piksel gülüşü gerçek gülüşe döndürmeyi başarabilen nadir videolardan. Böyle eğlenceli videoları daha fazla bekliyoruz. Video linkini aşağıya düşüyorum. Başarılar dilerim.

  • havalı1baris

    22. Temmuz 2020`da

  • havalı1baris

    22. Temmuz 2020`da

    @enes1298 arkadaşımın videosu yorumlarda olmasa bile onun videosunu da eleştirmek istedim. Başta kullanılan araba montajı bence oldukça başarılı, bunun dışında fotoğraflar daha yavaş aksa daha güzel olurdu ancak bir müzik-içerik uyumu yakalanmış ve video da kendisini yansıttığı için bence oldukça başarılı. Video linkini aşağıya düşüyorum. Yarışma için başarılar diliyorum.

  • havalı1baris

    22. Temmuz 2020`da

    @DeadHitTm videoda müzik ve içerik uyumunu yakalamışsınız ancak başlarda discord, sonlarda habbolar(ne kadar kendi bulunduğum resmi fansite olsa bile) ve en sonda youtube kanalınızı vermeniz yarışmayı düzenleyenlerce nasıl karşılanacaktır bilmiyorum. Bunun dışında güzel bir video olmuş. Yarışma için başarılar diliyorum.

  • havalı1baris

    22. Temmuz 2020`da

    @EmineOyunda @eda_nur_ece ortaklaşa hazırladığınız ve müzik uyumunun da oldukça güzel olduğu ve herkesin başladığı reklam özelliğini nostaljik bir biçimde betimlemeniz oldukça güzel. Sadece son kısımda gerçek fotoğrafınızın habbo karakteri kafalarıyla kapatılarak bile olsa eklenmesi yarışmayı düzenleyenlerce nasıl karşılanır bir şey diyemem. Ama bunun dışında başarılı bir video hazırlamışsınız. Yarışmada başarılar diliyorum.

  • havalı1baris

    22. Temmuz 2020`da

    @yenişehir arkadaşımı öncelikle telefonla bu başarılı videoyu çekebildiği için kutluyorum. Videoya bir müzik uyumu hakim, bunun dışında videoya ben olumsuz bir eleştiri getiremiyorum, sürekli olarak piksel öğelerin kullanılması, farklı tarz ve eşya dolu odaların kullanılması önemli bir şey. Yarışma için başarılar diliyorumç

  • havalı1baris

    22. Temmuz 2020`da

    @Salonique hazırladığınız videoyu bulamadım sanırım silmişsiniz ama yine de emeğiniz ve medeni cesaretiniz için sizi kutluyorum.

  • btl76

    22. Temmuz 2020`da

    @havalı1baris aynen yaparken gayet güzeldi yayınladıktan sonra baktım biraz kalitesi değişmiş telefondan yaptığım için olduğunu düşünüyorum :/ pcden imkanım olsaydı yapardım ama eski model pc olduğu için ses sistemi falan bozuldu...Düşüncelerin için teşekkür ederim :)

  • havalı1baris

    22. Temmuz 2020`da

    @şük @alexa_turner @SecherZ ortaklaşa hazırladığınız video oldukça özgün ve emekleriniz bariz, sizi kutluyorum. Bence kazanabilecek videolar arasında. Yarışma için başarılar diliyorum.

  • havalı1baris

    22. Temmuz 2020`da

    @Eray3838 hazırladığınız video oldukça profesyonel ayrıca kütüphane ayrıntısı da oldukça hoş. Ben bir eksik göremedim, hem kendi hem de videoda yer alan arkadaşlarınızın da emeği için sizi kutluyorum. Yarışma için başarılar dilerim.

  • havalı1baris

    22. Temmuz 2020`da

  • havalı1baris

    22. Temmuz 2020`da

    @btl_76 hazırladığınız videoda emeğiniz bariz, sizi kutluyorum. Öncelikle telefondan çektiğiniz video için kutluyorum o küçük aletle bu videoyu çekebilmek, hazırlayabilmek çok ayrı bir başarı, bu da otelimizde bir ilk. Müzikle uyumlu biçimde anıların koyulduğu bu video oldukça güzel, sadece görüntü kalitesinde sizden kaynaklanmayan muhtemelen programdan kaynaklanan bir sıkıntı sezdim habbo ördek yarışması kaydı geçerken. Onun dışında oldukça güzel bir video. Yarışma için başarılar diliyorum.

  • havalı1baris

    22. Temmuz 2020`da

    @Aspect_7 hazırladığınız videoda emeğiniz bariz, sizi kutluyorum. Öncelikle şurada hakkınızı vermeliyim ki telefondan video çekmek ayrı bir cesaret ve bence telefondan Habbo oynanılması çok zor, bu nedenle bu video benim bildiğim kadarıyla bir ilk. Bunun dışında, pembe arkaplanda yürümeniz yüzünüzün görülecek şekilde vücudunuzun sağa dönük olmasıyla daha iyi gözükebilirdi. Google play veya appstore gibi piksel olmayan görüntülere yer verilmese daha iyi olurdu. Yarışma için başarılar diliyorum.

  • havalı1baris

    22. Temmuz 2020`da

    @baran4692 hazırladığınız videoda emeğiniz bariz, sizi kutluyorum. Anılar ve piksel öğelerin kullanılması açısından ve müzik uyumu olarak da oldukça başarılı bir video ancak piksele ait olmayan twitter ile youtube ile ilgili içeriklere yer verilmemesi daha iyi olurdu kanımca ama yine de güzel ve emek verilmiş bir video. Yarışma için başarılar diliyorum.

  • enes1298

    22. Temmuz 2020`da

    ?

  • havalı1baris

    22. Temmuz 2020`da

    @Pro_of dostum Habbo ile ilgili videolarda montaj işini en iyi yapanlar arasında, kendisini bu emeğinden ve başarısından ötürü kutluyorum. Montajlar arkadaşımın diğer videolarda hazırladığı gibi yine oldukça başarılı, gitar sahnesi, bilardo masası... Anılar üzerine durulmuş bir video olması da eskileri hatırlatıyor. Video uluslararası boyutta bir habbo montaj yarışmasında kazanmayı hak eden nitelikte. Ayrıca videoda emeği geçen @HolmesJr i de kutluyorum. Yarışma için başarılar diliyorum.

  • havalı1baris

    22. Temmuz 2020`da

    @TufanRk. hazırladığınız videoda emeğiniz bariz, sizi kutluyorum. Ancak piksel içeriğe daha fazla yer verilseydi ve özel sohbet aracılığı ile yapılan konuşmaların genel bir odada yapılması veya daha çok insanı kapsayıcı ifadelerin kullanılması daha şık dururdu ancak emeğiniz oldukça belli. Yarışma için başarılar diliyorum.

  • havalı1baris

    22. Temmuz 2020`da

    @emir90740 arkadaşıma naçizane yardımlarımın dokunduğu video da güzel ancak freeze kısmını biraz uzatmaktan rahatsız olmuştuk, ayrıca futbol oynamadaki yeteneksizliğim de videoya yansımış. Yine de arkadaşıma başarılar diliyorum emeklerimizi verdik, görüntü kalitesi sorunu oldukça uğraştırdı ama çözüldü. Yarışma için başarılar diliyorum.

  • havalı1baris

    22. Temmuz 2020`da

    @Kenan4949 hazırladığınız videoda emeğiniz bariz, sizi kutluyorum. Oda tasarımları da çekindiğiniz fotoğraflar da oldukça güzel, tabi diğer insanlarla olan piksel içeriğe daha fazla yer verilseydi daha güzel olabilirdi kanımca ancak bu haliyle de tabi güzel. Yarışma için başarılar diliyorum.

  • havalı1baris

    22. Temmuz 2020`da

    @winvyu ve @Sauidera ortaklaşa hazırladığınız video uluslararası bir habbo video yarışmasında kabul görecek derecede başarılı. Tabi görüntü kalitesi sanırım bilerek öyle ama daha iyi görünse bence on numara olurdu ancak bu hali de güzel. Yarışma için başarılar diliyorum.

  • havalı1baris

    22. Temmuz 2020`da

    @EmirCanBRO hazırladığınız videoda emeğiniz bariz, sizi kutluyorum. Ancak yazılarda kısaltmalardan kaçınılması ve başta oyuncularla konuştuğunuz odaların daha eşya ile dolu olması videoyu daha şık yapabilirdi. Yarışma için başarılar diliyorum.

  • havalı1baris

    22. Temmuz 2020`da

    @Joker @TolgaGF ortaklaşa hazırladığınız video oldukça güzel ve emek harcandığı her halinden belli. Giriş kısmını ayrı bir sevdim ve ayrı bir özgün duruyor. Yarışma için başarılar diliyorum.

  • havalı1baris

    22. Temmuz 2020`da

    @_itachi_ Hazırladığınız videodaki emek bariz, sizi kutluyorum. Ancak yazıdan çok daha piksel içerikli öğelerin kullanılması ve videonun çekildiği odaların daha eşya dolu odalar olarak tercih edilmesi videoyu daha şık yapabilirdi. Yarışma için başarılar diliyorum.

  • havalı1baris

    22. Temmuz 2020`da

    Bir kere daha belirteyim ki videoları bir oyuncu gözüyle yorumlayacağım. Ancak şimdiden bu medeni cesareti gösterip video hazırlayan herkesin yarışmadan hakkı ile sonuç almasını umut ediyorum.

  • havalı1baris

    22. Temmuz 2020`da

    Biraz geç de olsa arkadaşlarımızın emek verip hazırladığı videoları naçizane bakış açımla yorumlamaya çalışacağım.

  • yenişehir

    21. Temmuz 2020`da

    Evet kupayı alan ilk üçlüyü açıklıyorum (tahminimce): Joker, eray3838-Microcold ve Emre

  • DeadHitTm

    20. Temmuz 2020`da

    YouTube'a yüklenmesi 18 saat sürdüğü için videoyu yetiştiremedim ve yarışmaya alınacağımı sanmıyorum. Yine de ortaya güzel bir iş çıkarmaya çalıştım.

  • TufanRk.

    19. Temmuz 2020`da

    Umarım kazanabilirim .D Lütfen düşüncelerinizi yazar mısınız ilk 3 Garanti mi .DD

  • EmineOyunda

    19. Temmuz 2020`da

    @eda_nur_ece ile yaptığımız videomuz <3

  • yenişehir

    19. Temmuz 2020`da

    İzleyip görüş bildirirseniz sevinirim arkadaşlar bu da benim videom

  • Salonique

    19. Temmuz 2020`da

  • şük

    19. Temmuz 2020`da

    bu da bizim videomuz @alexa_turner @SecherZ

  • alexa_turner

    19. Temmuz 2020`da

  • Eray3838

    19. Temmuz 2020`da

    Habbo Serüven Yarışma Videomuz Yayında!

  • btl76

    19. Temmuz 2020`da

    Kaç gündür telden video ayarlamaya çalıştım elimden geldiği kadar ve sonunda bitti inşallah kazananlar listesine girerim :) herkese bol şanslar dilerim

  • Aspect_7

    18. Temmuz 2020`da

  • baran4692

    18. Temmuz 2020`da

    Emek verip video çeken herkesi tebrik ederim. Benim yaptığım edit :) =

  • MFKurtay76

    18. Temmuz 2020`da

    Bence kazanicaksa ya ceyhun yada joker ile tolgagf almali çok güzel yapmışlar ellerine sağlık

  • PeterParker

    18. Temmuz 2020`da

    Katılımcılara bol şans @Pro_of ile zirveye yerleşecek videomuz hazir.

  • TufanRk.

    18. Temmuz 2020`da

    Hayırlısı !

  • CallsTR

    17. Temmuz 2020`da

    @yunus761 Evet, ben de fark ettim. O sahnede girdiği e-posta, dokunuşlar falan hepsi seninkiyle aynı. Resmen sendekini kesip kendine koymuş.

  • yunus761

    17. Temmuz 2020`da

    Videoyu herkese açık paylaşmak gerçekten çok kötü oldu çünkü, progörkem2005 nickli eleman benim videomun başında habbo ya kayıt olma sahnesini çaldı üstüne kendime ait olan mail adresimle kayıt oluyor gibi gösterdi, böyle emel hırsızları yüzünden yarışmaya katınılmıyor.

  • emir90740

    17. Temmuz 2020`da

  • Kenan4949

    17. Temmuz 2020`da

    Bu da benimki :D

  • Sauidera

    16. Temmuz 2020`da

    İngilizce ve Türkçe dil desteği var. Alt yazıyı açabilirsiniz.

  • Sauidera

    16. Temmuz 2020`da

    Biz de @winvyu ile birlikte yaptığımız video ile katıldık. :P

  • EmirCanBRO

    16. Temmuz 2020`da

    bir şeyler denedik olduğu kadar

  • TolgaGF

    16. Temmuz 2020`da

    Tum katilan adaylara bol sans. Biz @Joker ile yarismaya haziriz ?

  • TolgaGF

    15. Temmuz 2020`da

    Ama keske 15.yildaki gibi olumsuzlestirilseydi. Ufacik bir kupayla kacinilmaz umarim. Bu koridor olayinin surpriz olarak aciklanmasini isterim ?

  • TolgaGF

    15. Temmuz 2020`da

    Odullerin hepsi zaten muazzam gorunuyor. Ozellikle kupa cok hos. Umarim kazanabiliriz ? Katilimci rozetide guzel.

  • TolgaGF

    15. Temmuz 2020`da

    Yarisma cok guzel ve hos olmus. Konsept bayaga iyi olmus. Habbo hayatini kendince kurgulayip anlatabilecegin bir konu,cok yaratici videolar gelecektir.

  • TolgaGF

    15. Temmuz 2020`da

    Herkese simdiden bol sans! @Joker katiliyorsa ihtiyaciniz olacak ?

  • _itachi_

    15. Temmuz 2020`da

    @bugra7748 eyw yegenım

  • _itachi_

    15. Temmuz 2020`da

    Videodakı yazıyı sıldım ınsanlar dalga geçti :( sponsor alıcaktım ne guzel

  • _itachi_

    15. Temmuz 2020`da

    @uberdemdi aspğcşlascip

  • uberdemdi

    15. Temmuz 2020`da

    @_itachi_ Habbo hayatı boyunca bedavaya taç alan adam gibi adam

  • yunus761

    15. Temmuz 2020`da

    yardımcı konuk oyuncu aranır

  • yunus761

    15. Temmuz 2020`da

    oyuncu aranır habbodan istek atın

  • bugra7748

    15. Temmuz 2020`da

    _itachi_ şampiyon

  • ahmetarsla30

    15. Temmuz 2020`da

    şampiyon @Joker

  • ahmetarsla30

    15. Temmuz 2020`da

    abi bi yapayım dedim video 6dk oldu sorun olur mu KPDFKGKDPKGKSFDPVKPSKFBGKOGDB

  • ahmetsaner

    15. Temmuz 2020`da

    o hc eyi çok istiyorum ama video çekemem ben ki

  • ahmetsaner

    15. Temmuz 2020`da

    ya hc çok güzel

  • havalı1baris

    15. Temmuz 2020`da

    Umarım güzel bir video yarışması olur ama evet 1 dakika az olmuş.

  • atakan130

    15. Temmuz 2020`da

    Güzel bir müzik yapmış olacağım umarım beğenirsiniz

  • imaginedragons

    15. Temmuz 2020`da

    1 dakika fazla değil mi :D

  • !:anıl:!

    15. Temmuz 2020`da

    Ödüller gayet makul Harika bir yarışma şimdiden herkese başarılar dilerim.

  • DenizMelek_

    15. Temmuz 2020`da

    harika

  • ismetalpileri

    15. Temmuz 2020`da

    Herkese bol şans dilerim kesinlikle güzel ödüller. ? @ahmet5531 ellerine sağlık

  • Coconut

    14. Temmuz 2020`da

    @kralkingprof001 kendini değil habbo karakterini çekiceksin zatenn sknsnxisziagxis

  • kralkingprof001

    14. Temmuz 2020`da

    ben göndercem ama benim suratım özel bilgidir oyüzden suratımı sansürlicem

  • uberdemdi

    14. Temmuz 2020`da

    seneryoyu ben yazdım kendi habbo hayatımı baştan sona kısa şekilde montaj vcart curt anlayan varsa yazsın

  • Portikk

    14. Temmuz 2020`da

    @Tontukok seninde olur insallah ?

  • ahmetarsla30

    14. Temmuz 2020`da

    katılacağım,inşallah becerebilirim :D

  • Tontukok

    14. Temmuz 2020`da

    Herkese bol şans ❤️

  • Tontukok

    14. Temmuz 2020`da

    @Portikk Tamam ejderin var tamam zenginsin ok boomer

  • Eray3838

    14. Temmuz 2020`da

    Hak edenin kazanacağı bir yarışma olması dileğiyle.

  • Ahmet.Yiğit

    14. Temmuz 2020`da

    Yarışma çok güzel fakat 1 dakika kısa olmuş diye düşünüyorum, 1 dakikada ne yapacaksam artık :D

  • Dilara3389

    14. Temmuz 2020`da

    eminim çok güzel videolar çıkıcak

  • Mr.Herons

    14. Temmuz 2020`da

    Bol şans

  • q.=deniz=.p

    14. Temmuz 2020`da

    Gayet güzel bir yarışma bence, katılacak kişilerin videolarını şimdiden merak ettim :D

  • SmashyCube

    14. Temmuz 2020`da

    katilacaklara bol sans!

  • savas345

    14. Temmuz 2020`da

    grup olmak isteyen kişiler bunu beğensin :)

  • zehragül245

    14. Temmuz 2020`da

    çok iyi ya çekilen videoları merak ediyore

  • Portikk

    14. Temmuz 2020`da

    cekim kesim cart curtdan anlasam varya.. su habbo türkiyeye basladigim dönemin videosunu cekerdim. 1 senede nasil 1,5k ejder lambasi topladigimi.. piyasaya atom bombasi gibi düstügümü.. sonra elimi ayagimi piyasadan cektigimi.. habbolar ekibine katildigimi.. üff üff anlatilcak malzeme varda... 1dk ya sigar mi onu bilemem

  • Fetu97

    14. Temmuz 2020`da

    Böyle güzel bir yarışmaya kim katılmak istemez ki :) ?

  • bilgili1

    14. Temmuz 2020`da

    rozeti gösterseniz güzel olurdu neyse bruh

  • halilyigit97

    14. Temmuz 2020`da

    harika

  • CANSU_RABİA_

    14. Temmuz 2020`da

    takım olanlara takımdakı herkese mı verılıyor odul

  • Joker

    14. Temmuz 2020`da

  • CANSU_RABİA_

    14. Temmuz 2020`da

    örnek video gibi birse y varmı

  • KeremSparrow

    14. Temmuz 2020`da

    Ödüller efsaneler özellikle kupa herkes katılmalı bence kazanamam demeyin ?

  • Tha123

    14. Temmuz 2020`da

    Gayet Güzel :)

  • Sauidera

    14. Temmuz 2020`da

    Takım arkadaşı arıyorum :3

  • Ketchuup

    14. Temmuz 2020`da

    Efsane!

  • Toplam Yorum: 106

Online (0/13)

yükleniyor... yükleniyor...